Miesten edustusjoukkueen uusi valmennustiimi
Miesten edustusJulkaistu: 22.10.2021 23.26

Miesten edustusjoukkueen uusi valmennustiimi

Miesten edustusjoukkueen valmennukseen tulee muutoksia kaudeksi 2022. Hyvää työtä tehnyt Jami Wallenius ei jatka joukkueen peräsimessä, vaan seuran valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvist ottaa edustusjoukkueen vastuulleen. Avukseen hän saa kokeneen valmentajan, Mikko Sirenin 43, hän on valmentanut Turun seudulla mm. Kaapon edustusjoukkuetta. Pelaajaurallaan myös veikkausliigassa pelannut Siren on aikoinaan edustanut myös Åbo IFK:ta miesten ykkösessä, kakkosessa ja kolmosessa. Kaksikko tulee valmentamaan miesten edustusjoukkuetta seuraavat 2 kautta.

"Aivan loistavaa, että Mikko saatiin mukaan tuleville kausille. Hän on kokenut ja analyyttinen valmentaja, täydennämme tehtävässä toisiamme mainiosti. Varmasti jatkamme Jamin viitoittamaa polkua ja panostamme siihen, että joukkueesta tehdään entistäkin urheilullisempi ja samalla tavoitteellisempi ensi vuoden kolmoseen” sanoo valmennuspäällikkö Tallqvist. Valmennustiimissä jatkaa joukkueenjohtajan, sekä valmentajan roolissa Mika Salonen. Huoltana jatkaa seuran luottomies Kimmo Merikko. Maalivahtivalmennuksesta jatkossakin vastaa Magnus Bahne.

Joukkue aloittaa harjoittelun 15.11.2021 ja harjoittelee neljä kertaa viikossa kuukauden ajan jääden joulun viettoon 13.12.2021.