Miesten edustus, Miesten Kolmonen

TPS U23 - ÅIFK   0 - 1

Kupittaa 5 TN

Kolmosen sarja alkoi voitolla TPS U23:sta

ÅIFK:n miehet kohtasivat kolmosen kauden ensimmäisessä pelissä TPS U23. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja molemmilla joukkueilla oli muutama maalintekopaikka, mutta joukkueiden maalivahdit Lauri Järvinen (TPS) ja Miika Kalliomäki (ÅIFK) torjuivat nämä yritykset. Ottelua oli pelattu 35 minuuttia, kun ÅIFK:n Jeremias Kaari harhautti vastustajan ja pääsi kuljettamaan oikealta laidalta läpi, sieltä syöttö maalin edessä vapaana olleelle Jon Terrnavalle ja peli oli 1-0 kanarianlinnuille. Tässä tilanteessa mentiin myös puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen hallinnalla ajaen näin takaa vieraiden johtoa. Kanarianlintujen puolustus kesti kuitenkin ottelun loppuun asti Miika Kalliomäen pitäessä omassa päässä nollan. Ottelun tilastot: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2350668/...

Seuraava kotiottelu pelataan Kupittaa 2:lla 22.4. klo 20.15, jolloin kanarianlinnut saavat vastaansa Toejoen Veikot.

Kuvat Eveliina Rantanen

TPS U23

0 - 1

(0-1)
35'MaaliTerrnava Jon
35'MaalisyöttöKaari Jeremias