P20(2001-2003) A, P20 Ykkönen

LoPa - ÅIFK   3 - 2

Harju N, Lohja

Lopa-ÅIFK

Tänään pallo liikkui aiempaa heikommin, ensimmäinen maali tuli vaparin jälkitilanteesta pääpuskusta omaan maaliin. 20. minuutin kohdalla Joonatan syötti Ilmolle ja hän näki hyvin Kallen ja siitä edelleen Jullen kautta takaisin Kallelle ja kaukolaukaus maaliin. Puoliaikatilanne 1-1.
Toisella puoliajalla pääsimme paremmin peliin, mutta LoPa teki seuraavat kaksi maalia erikoistilanteista, lopussa Verttiä rikottiin rangaistusalueella ja siitä saimme pilkun, Vertti veti varmasti maalin, lopputulos 3-2 LoPalle.

Vastuuvalmentajan kommentti pelistä: Ennakoitiin vaikeaa ja fyysistä ottelua, mutta silti oltiin sen ratkaisevan askeleen perässä oikeastaan koko pelin ajan. Monta edellistä ottelua ollaan menty hyvillä tuloksilla eteenpäin ja opittu niistä. Nyt pieni taka-askel ja nöyrästi kohti seuraavaa matsia. Tästä voidaan oppia varmasti paljon loppupelejä varten. Tärkeintä kuitenkin, että annettiin kaikki kentälle, mitä oli annettavissa ja tällä kertaa se ei vaan riittänyt. Joukkueen drive on erittäin hyvä!

Kuvat Eveliina Rantanen

LoPa

3 - 2

(1-1)
10'Maalimaali Oma
23'MaaliTammi Kalle
50'MaaliPalin Nico
63'MaaliHeikkinen Timo
95'MaaliRantamäki Vertti