PPJ-halli TN, Jätkäsaari

PPJ/2-ÅIFK voittoisa vieraspeli

Perjantai ja pelipäivä, bussi kohti Helsinkiä ja Jätkäsaarta.
Harjoitus käynnistyi mainioissa olosuhteissa PPJ-hallissa. Aivan otolliset olosuhteet seuralla, ulkokenttä ja halli vierekkäin sekä pukukopit, kaikki uutta! Ennen peliä jono ja asiaan kuuluva varusteiden tarkistus tuomareiden toimesta.

Heti ensi minuuteilta lähtien aisti, että tiukka matsi tulossa. 7 minuutin pelin jälkeen Julle antoi kulman ja pallo jäi pyörimään vitosen alueelle, josta Jon pisti pallon maaliin, 0-1 tilanne. 22 minuutin jälkeen PPJ pääsi vetämään pitkän pallon ja vastustaja yksin läpi, tilanne tasan 1-1. Molemmilla joukkueilla oli maalintekomahdollisuuksia ja hyviä tilanteita. 30. minuutin kohdalla edettiin laidan kautta, Kallen vedon maalivahti torjui, mutta ripariin pääsi Noel ja pallo maalissa. Taukotilanne 1-2 meille.
Toisella jaksolla maaleja yritettiin vimmatusti ja PPJ:n puolustus ja maalivahti olivat tiukoilla, Joonas nousi laidalla, keskitti pallon Srooshille ja hänet kaadettiin rangaistusalueella, pallo pilkulle ja Noel veti varmasti vasempaan alanurkkaan. Nopeasti maalin jälkeen tuli seuraava tilanne, jossa Jon nousi hyvin ja pääsi vetämään puolustajan ohi vasempaan yläkulmaan, tilanne 1-4 meille. Lisämaaleja ei enää tullut, vaikka tilanteita luotiiin todella ahkerasti. Loistava peli, kaikki onnistuivat tänään ja monelta pelaajalta paras suoritus myös yksilötasolla!
Vastuuvalmentajan sanoin: Parasta pojilta tähän mennessä syöttämisen ja pelirohkeuden osalta. Hieno nähdä joukkueen kehittyvän ja onnistumisia niillä osa-alueilla, joita ollaan harjoiteltu. Myös maalipaikkojen luominen ja viimeistely oli hyvällä tasolla. Olen tosi iloinen poikien puolesta. Seuraavaan viikkoon taas innolla ja lauantaina Lohjalle!

PPJ/2

1 - 4

(0-0)
7'MaaliTerrnava Jon
22'MaaliAlaviuhkola Noa
71'MaaliTerrnava Jon