P20(2001-2003) A, P20 Ykkönen

ÅIFK - Pori Akatemia YJ  1 - 1

Yläkenttä TN

ÅIFK-Pori Akatemia YJ

Vähiin käy ennenkuin loppuu, toiseksi viimeinen sarjapeli tiedossa. Syksyä jo ilmassa, lentävät lehdet, pimenevät illat, mutta lämmin keli ja selvästi jännitystä ilmassa.

ÅIFKlla pelin alku lähtee hyvin rullaamaan ja pallo liikkuu hyvin. Hyvä vaihe jatkuu, mutta porilaiset saavat katkottua keskikentällä syötön 16. minuutin kohdalla ja pääsevät ensimmäiseen kunnon hyökkäykseen laidalta ja sieltä loisto veto takakulmalle ja maalin. Ekalla puoliajalla ei enempää maaleja nähty, tilanne 0-1 vieraille.

Tauolla valettiin uskoa maalintekoon ja energiavaroja tankattiin. Peli oli jännittävä ja tasainen toisellakin jaksolla, tilanteita saatiin luotua molempiin päihin. 58. minuutin kohdalla Kalle prässäsi hyvin ja sai katkottua puolustuksen syötön maalivahdille ja vedettyä pallon maaliin. Puolustus pelasi hyvin ja Jonttu pelasti loput eikä lisämaaleja tullut kumpaankaan päähän, joten pisteet meni jakoon, lopputulos 1-1.

Vastuvalmentajan sanoin; pelattiin rohkeasti hyvää vastustajaa vastaan. Pallollinen pelaaminen oli ajoittain jopa erittäin hyvää. Harmi ettei saatu täyttä pistepottia, mutta esitys kokonaisuudessaan oli mainio.

Pari viikkoa harjoittelua ja viimeinen peli 24.10 klo 16 Yläkentällä IFK Mariehamn YJ:tä vastaan.

1 - 1

Pori Akatemia YJ
(0-1)
16'MaaliMalekyar Farshad