HIFK - ÅIFK   2 - 2

Töölö PK 6 TN

HIFKn vieraaksi Helsinkiin

No niin, taas on pallot ja pussukat pakattu linja-autoon ja matka alkaa kohti Töölön kenttä. Keli on mitä mainioin!

ÅIFKlla peli alkoi mainiosti ja Vertti sai keskitettyä pallon maaliin heti pelin alussa. Lisämaaleihin olisi ollut mahdollisuuksia, mutta niitä ei tullut ekalla jaksolla lisää. Toiseen jaksoon vastustaja tuli selvästi pirteämpänä ja hetkittäin meille tuli kiire. Viimeinen 5 minuuttia oli todella jännää pelaamista, tilanteita tuli molemmissa päissä. Tasapeliin 2-2 peli päättyi.

Valmentajan kommentti pelistä; tänään tavoitteena oli päästä eteenpäin puolustuksen organisoinnissa ja löytää oikeita asetuksia peliryhmityksen tasapainoon. Onnistuttiin molemmissa tavoitteissa ottamaan askeleita oikeaan suuntaan. Syöttäminen parani selvästi ja pallonhallinta olikin meillä lähes koko ottelun ajan. Piste Helsingistä tyydyttää, mutta nälkää jäi tuleviin kamppailuihin. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan matsiin!

HIFK

2 - 2

(0-1)
4'MaaliRantamäki Vertti
63'MaaliThorhallsson Olafur
78'MaaliRanta Joonatan
79'MaaliTerrnava Jon