19
KES
12.15
P20(2001-2003) A, P20 Ykkönen

ÅIFK - PPJ/2  4 - 1

Yläkenttä TN

ÅIFK -PPJ/2

Hellettä pukkaa!
Hieman jojo oli jo huolissaan miten poikien kunto ja jaksaminen riittää, eilisten harkkojen jälkeen 1,5 tuntia futistennistä ja sitten edustuksen talkoot 2 tuntia seisomista ja heti lauantai-aamuna peli!

Peli alkoi riemastuttavasti, jalka ei painanut yhtään. Ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestä Ilmo veti Verttille, Vertti keskitti ja Titus tykitti maalin 1-0 kotijoukkueelle. Näissä lukemissa mentiin tauolle. Vastuuvalmentaja painotti pukukopissa, että tilanteet on meille 10 -1, pojat peli on teidän, käyttäkää mahdollisuus! Tänään puolustus oli rautaa, pieni lipsahdus tuli 47 min kohdalla, peli 1-1. Eikä kauan, kun pojat olivat jo vastustajan maalilla, Noel veti ja Jon pääsi kakkospallon, 2-1. Pallonhallinta paljolti meillä ja Kalle käytti yhden tilaisuuden ja pallo hienosti alanurkkaan, 3-1. Vielä lopussa keskikentällä pallon riisto, John vapaana ja pallo maalissa. Lopputulos 4-1, hienoa ansaittu ensimmäinen voitto kevään sarjassa!

Vastuuvalmentaja Jarkko Tallqvistin kommentti:
Pojilla pallonhallinta ja nyt luotiin paljon maalipaikkoja. Koko joukkue oli mainio, oltiin valmiimpia peliin, keskittyminen säilyi ja tunnetaso oli oikea. Kehitysprosessi on käynnissä, tämä nostaa itseluottamusta, suunta on oikea ja nyt voi viettää hyvillä mielin viikonloppua ja taas ensi viikolla harjoitukset jatkuu!

Huolto ja jojo tuskin näki peliä, kun haravoitiin Yläkentän pusikkoa, monta palloa meni yli ja monta löytyi, mutta taas jäi 2 palloa häviksiin, tässä hommassa tuli ainakin hiki ja meiltä se kunto meinas loppua!

Yläkentällä näyttävät sisääntulot!


Ehdoton ja tarpeellinen työväline Yläkentällä, vaikka nytkin jäi 2 palloa kadoksiin. Yläkentän kasvisto tuli tutuksi ja nokkosten pistävyys taas muistissa, Jyrkille, Jyrille ja Päiville suihkureissu tiedossa pelin jälkeen :).


Kuvat Tanja ja Päivi



Tilastot

4 - 1

PPJ/2
(1-0)
0'MaaliMuranen Titus
0'MaalisyöttöRantamäki Vertti
46'MaaliPirveisi Alireza
49'MaaliTerrnava Jon
56'MaaliTammi Kalle
56'MaalisyöttöTerrnava Jon
83'MaaliMwamba John

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista