Kolmosen avaus päättyi 3-1 ÅIFK:lle
29.6.2020 14:34 Uutiset / Pääsivusto

Voitto kotiin ÅIFK - FC Inter 2 ottelussa

Kauan odotettu avaus-ottelu Miesten Kolmosessa pelattiin Yläkentällä kauniissa kesäsäässä. Mittari näytti 28 astetta ja taivas oli pilvetön.

- Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, ensimmäisen juomatauon jälkeen aloimme hallita ottelua ja saimme tehtyä erikoistilannemaalin (Severi) sivuvaparista, jonka Ahmed ja Arman juonivat. Valitettavasti tämä johto ei kauan kestänyt, sillä Inter tasoitti ottelun melkein heti ensimmäisen puoliajan lopussa. Joukkue ei kuitenkaan tästä lamaantunut vaan teimme vielä yhden maalin ihan ensimmäisen jakson lopussa, sivurajaheiton jälkitilaanteesta ja jälleen maalintekijänä Severi. Toinen jakso alkoi meidän hallinnassa, mutta Interin ulosajon seuraksena painopiste siirtyi yhä enemmän Interin kenttä puolelle, toteaa ÅIFK:n vastuuvalmentaja Jami Wallenius

Ottelu ratkesi viimeistään kolmanteen maaliin kulmapotkusta, kun kentälle vaihdettiin Ville Stylman juuri ennen kulmapotkua. Ville ohjasi kulman ensimmäisellä kosketuksella pallon päällään maaliin. Lisäsi ÅIFK olisi muutamasta läpiajosta voinut kaunistella loppulukemia, mutta nämä hyvät laukaukset päätyivät valitettavasti tolppaan. Loppupeli oli enemmän varmistelua pisteiden saamiseksi ja Inter ei enää pystynyt uhkaamaan.

- Ottelu antoi koko joukkueelle osoituksen siitä että tekemämme työ ei ole mennyt hukkaan koronasta huolimatta. Suuret kiitokset koko joukkueelle hienosta ja kypsästä esityksestä, kiteyttää Wallenius.


   
Lisää uutisia
T15 (2005/2006) C
Kategoriat