Osoita tukea seurallesi – #Seurapaitapäiväkotona kutsuu kaikki mukaan tiistaina 31.3.2020
30.3.2020 13:56 Uutiset / Pääsivusto

#Seurapaitapäiväkotona kutsuu mukaan tiistaina 31.3.2020

Osoita tukea seurallesi – #Seurapaitapäiväkotona kutsuu kaikki mukaan tiistaina 31.3.2020

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Nyt kun emme voi fyysisesti olla toistemme seurassa, haluamme korostaa yhteisöllisyyden merkitystä ja luoda uusia keinoja osoittaa yhteenkuuluvuutta. Yksi tällainen keino on tunnustaa oman rakkaan seuran värejä Seurapaitapäivänä – tällä kertaa se tapahtuu vain kotona ja somessa.

Kutsumme teidät kaikki mukaan seurapaitapäivään 31.3.2020 osoittamaan yhteisöllisyyttä ja tukea vaikeassa tilanteessa oleville urheiluseuroille. Osallistuminen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä väkijoukkojen keskelle. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta.

#Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut mukaan!

  1. Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle tiistaina 31.3.
  2. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän

Osallistuminen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä väkijoukkojen keskelle. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta. Osallistu seurapaitapäivään tiistaina 31.3.2020 jakamalla kuvasi somessa tunnisteilla #seurapaitapäivä #seurasydän.

---

Imorgon firas #seurapaitapäiväkotona, en kampanj vi översatt till #hemmaföreningskläddagen. Genom att delta visar du ditt stöd till alla kära idrottsföreningar i dessa utmanande tider.

Du deltar genom att
???? Gräva fram din hemmaföreningsskjorta eller -dräkt och klä på den 31.3.
????Knäpp en bild och dela den i dina sociala medier under hashtaggen #seurapaitapäiväkotona, #seurasydän och #hemmaföreningskläddagen


   
Lisää uutisia
P7 (2013) G
«  Kesäkuu   »