Tule testaamaan 2009 syntyneiden eliitti- ja kilparyhmän harjoituksiin
27.9.2019 9:27 Uutiset / P11 (2009) E

Voittoisa joukkue Aura Cup 2019

Tule testaamaan taitojasi ÅIFK:n 2009 syntyneiden poikien eliitti- ja kilparyhmän harjoituksiin 14.10. – 1.11.2019!

ÅIFK:n vuonna 2009 syntyneet pojat kuuluvat tällä hetkellä ikäryhmänsä ehdottomaan kärkeen Suomessa. Tule kokeilemaan, miltä jalkapallo maistuu erittäin kilpailullisessa, mutta samalla positiivisessa ympäristössä! Vastuuvalmentajamme Peter Nuyttens valmennustiimineen toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi, mikäli jalkapallo on sinulle tavoitteellista ja haluat pelata kilpa- tai eliittitasolla.

Joukkue harjoittelee normaalisti arkipäivisin kolmesti viikossa ja pelaa otteluita viikonloppuisin. Vaatimustaso harjoituksissa on korkea, joten ympäristö sopii erinomaisesti pelaajille, jotka ovat teknisesti ja liikunnallisesti taitavia, ja jotka haluavat oppia. Bonuksena kaksikielisyys.

Vastuuvalmentajamme Peter Nuyttens on belgialainen, mikä näkyy kaikessa tekemisessämme. ”Haluamme kehittää pelaajia yksilöllisesti, jotta he voisivat edistää joukkueen vahvaa pallonhallinnallista pelitapaa. Tämä vaatii pelaajilta nopeita päätöksiä ja reagointia tilanteenvaihtoihin”, Nuyttens kertoo.

”Vaikka elämme ja pelaamme ns. ”tässä ja nyt”, joukkuejohto on alusta alkaen suunnitellut toimintaa pitkällä tähtäimellä. Olemme loputtoman uteliaita pelaajakehitystä kohtaan. Mietimme, kuinka yksilöä kehitetään kohti huipputason juniori- (ELL ja BSM) ja aikuisjalkapalloa. Kyseenalaistamme jatkuvasti itseämme ja uskallamme myös kokeilla normaalista poikkeavia menetelmiä”, joukkueen ensimmäinen vastuuvalmentaja Kim Friman jatkaa.

Joukkueen harjoitusajat ja -paikat löydät tästä.


Ilmoitathan osallistumisestasi ennakkoon. Lisätiedustelut ja ilmoitukset:

Markus Lauri, valmentaja
p. 040 029 6123

Kim Friman, valmentaja
p. 040 077 6674

Matthias Ahonen, U12 valmennuspäällikkö

p. 044 9866912

matthias.ahonen@ffaifk.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

https://www.instagram.com/aifk09/
https://twitter.com/aifk09
https://www.youtube.com/channel/UC_c-m30KbDCnuPU3PkC_TNw/

Katso tästä lyhyt klippi pelitavastamme.


   
Lisää uutisia
P11 (2009) E
Kategoriat