P17(2003-2004) B, P17 Kakkonen

HJS - ÅIFK ÅIFK   3 - 0

Pulleri TN

HJS-ÅIFK

Vastuuvalmentajan kommentti pelistä. Sarjan kärki HJS hallitsi pelin alkua, mutta puolustimme hyvällä asenteella. Noin vartin jälkeen meidän keskikenttä alkoi voittamaan palloja ja peli tasaantui. Emme kuitenkaan saaneet kovin montaa pidempää hyökkäystä. Puolustuksemme toimi hyvin, mutta keskityspalloissa merkkaaminen oli puutteellista. 35 min kohdalla HJS laituri oli takatolpalla liian vapaana ja puski 1-0 taukojohdon. Toisella jaksolla peli oli entistä tasaisempaa. Saimme myös prässättyä paremmin. Yhden riiston jälkeen Titus vapautti Sebastianin, läpiajoon mutta laukaus epäonnistui. Muutoin saimme tasoitusmahdollisuuksia lähinnä erikoistilanteista. Niistä emme onnistuneet, mutta HJS onnistui. 2 kulmaa putkeen ja ensimmäisen jälkeen huono purku. Toisen he pelasivat lyhyenä ja kuvio päättyi hienoon kaukolaukaukseen. Heti perään heidän maalitykki sai hiukan liikaa tilaa ja lopullinen ratkaisu syntyi 70 min kohdalla. Vastustajan kova prässi ja pallonhallinta alussa vei meiltä mehuja. Silti pystyimme pelaamaan ehjän ja ryhdikkään ottelun vaikean viikon jälkeen ohuella kokoonpanolla. Kuntoa pitää vielä kehittää, mutta olen erittäin tyytyväinen joukkueen työmoraaliin. Tästä on hyvä jatkaa kohti 3 viimeistä ottelua.

Kuvat Pasi Piironen ja Jyrki Muranen

HJS

3 - 0

(1-0)
25'MaaliTast Paulus
73'MaaliSalo Joni
74'MaaliKajanto Eetu