ÅIFK-EUPA

Hartaasti oli odotettu peli-iltaa ja peli Kupittaa 2 kentällä häikäisevän aurinkoisessa syyskuun illassa!
No auringon laskiessa tuli kyllä nopeasti vilpoista. Onneksi buffapöytäkin saatiin pystytettyä Bilalin avustuksella, kahvit pelissä on aina tärkeää! Kiitos Maarit buffaemännyydestä!

Pelin lämmittelyssä pääsi jojokin kokeilemaan miten kestää verta, eikä mennyt tällä kertaa jalat alta. Reko pelasi sinnikkäästi huuli turvonneena ja todettua tuli, että Cristillä on kova pää.

Peli sai kotijoukkueen kannalta harmittavaisen alun, kun Eupa pääsi yllättämään puolustuksen ja sai maalin nopeasta vastahyökkäyksestä 6 minuutin kohdalla. Meillä oli hyviä yrityksiä ja 19 minuutin kohdalla Ilmolta puolustuksesta lähti mainio syöttö Johnille ja hän keskitti Alille ja Ali näki Tituksen tulevan hyvin mukaan hyökkäykseen, Tituksen veto oli riittävän kova ja pallo löytyi maalista! Tiukkoja tilanteita oli myös omalla maalilla ja Simonkin pääsi torjuntatöihin, onneksi. Taukotilanne 1-1

Toinen jakso oli yhtä jännittävää ja kulmatilanteesta meni lopulta vastustajasta pallo maaliin. Harmittavaisesti meillä sattui yliajalla pieni nukahdus ja Eupa sai lopussa vielä maalin. Lopputulos 2-2

Valmentajan kommentti; Harmi ei tullut kovasta työstä voittoa palkinnoksi. Olen tyytyväinen kaikkien panokseen pelissä, nyt tuli pieni herpaantuminen lopussa, mutta pelattiin hyvätempoinen peli ja hallittiin hyvin palloa etenkin toisella jaksolla. Osoitus siitä, että futiksessa täytyy tehdä pienet asiat huolella ja täysillä harjoituksista lähtien, ja kun jokainen pelaaja toimii näin niin marginaalit alkavat kyllä kääntymään meidän puolelle. Katse kohti keskiviikon peliä!

Kuvat Sanni Saine ja Päivi Rantanen

2 - 2

EuPa
(1-1)
6'MaaliValli Viljami
19'MaaliMuranen Titus
19'MaalisyöttöIsik Ali
81'MaaliNurmi Samuel