27
SYY
12.15
P17(2003-2004) B, P17 Kakkonen

ÅIFK ÅIFK - TPV/2  4 - 1

Yläkenttä KHT

Viimeinen sarjapeli ÅIFK-TPV2

Taas pelipäivänä aurinko helli katsojia ja pelaajia, syyskuun loppu ja yli 20 asteen lämpötila, loistavaa!

Tänään pojat olivat hereillä heti pelin alusta saakka, yhteispelaaminen sujui mainiosti. Alussa tuli muutamia kiperiä tilanteita ja katsomossa jo huokailtiin. Peli oli mukavaa seurattavaa, ajoittain kiihkeääkin, loppulukemakin oli mukava.

Valmentajan analyysi: P17 joukkueen viimeinen ottelu yhdessä. Vastassa sarjan kolmonen TPV/2. Aloitimme hyvin, Jonilla sekä Alilla hyvät paikat heti kärkeen. Sitten myös TPV pääsi mukaan, tai päästettiin, koska pienet virheet tarjosivat heille maalipaikkoja. Avausmaali kuitenkin meille hyvän kuvion jälkeen. Kapteeni John levitti laitaan Titukselle, vaikka katsomo huusi jo laukausta. Titukselta hyvä syöttö keskelle Jonille, jolta varma viimeistely. Heti perään Alilta röyhkeä läpiajo, josta vapari, kun hänet kaadettiin. Cristin vedon paluupallossa ensimmäisenä puolustuksen leaderi Rasmus ja 2-0. Puolustuslinja oli tänään kaikkiaan rautaa. Ainoa nukahdus oli jakson lopussa. Meidän kulman jälkeen Johnilla hyvä paikka tehdä 3-0, mutta kimmokepallo keskialueelle, sekunti meidän paikan jälkeen suoraan läpiajoksi TPV:lle. 2-1 taukotulokseksi.

Toisen jakson alussa saimme hienon kuvion, jossa osallisena Jon, Cristi sekä Sebu. Lopo laidalta läpi ja häneltä hyvä viimeistely 3-1. Tämän jälkeen peli oli tasaista taistelua. TPV yritti kaventaa, mutta puolustuslinja ja Kirill viimeisenä lukkona piti maalin puhtaana. Me taas saimme useita vastahyökkäyksiä. Näistä ei saatu maaleja, mutta yhdestä Sukken kaadosta tuli vapari, josta Cristi veti hienosti suoraan takanurkkaan. Hieno suoritus kaikilta ÅIFK-jätkiltä! Harmillisesti kaikkia ei saatu mahtumaan viimeiseen peliin mukaan, mutta hekin ovat olleet mukana hyvissä viimeistelytreeneissä, joten joukkue yhdessä teki ansiokkaan lopetuksen kaudelle. Kiitos pojat ja erityiskumarrus valmennus ja kaikki joukkueen eteen töitä tehneet toimihenkilöt!

Tilastot

4 - 1

TPV/2
(2-1)
28'MaalisyöttöMuranen Titus
39'MaaliHakaniemi Alvar Juhani

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista