Pihlava nurmi

Musa- ÅIFK

Pelipäivän koittaessa pelaajia tippui pois yksi toisensa jälkeen, loukkaantumisia, työvuoroja ja muita esteitä. Onneksi A-junnuista Christi, Jon ja Reko pääsivät meitä auttamaan ja matkaan kuitenkin päästiin. Kaikki joutuivat kuumeen yllätystarkistukseen, kaikille puhtaat paperi :)

Porissa vastassa oli melko pitkä ja epätasainen nurmikenttä ja se vaikutti pelaamiseenkin. Molemmat joukkueet joutuivat käyttämään pitkiä palloja.

Valmentajan kommentti pelistä; aloitettiin peli hyvin ja prässättiin hyvin. Kadotettiin kuitenkin ote eikä saatu pidettyä palloa. Musa sai paljon erikoistilanteita ja kuudennesta kulmasta tuli maali. Heti sen jälkeen harmillisessa tilanteessa Ronnieta rikottiin ja tilanteesta vastustaja teki maalin, tuomari myönsi virheensä pelin jälkeen. Taukotilanne oli 2-0 Musalle.
Pojat osoittivat hyvää asennetta ja pystyimme mukauttamaan peliä olosuhteisiin ja saimme hyökkäyksiä ja painetta Musan maalille. Harvoista erikoistilanteista saimme kavennusmaalin 2-1, Reko keskitti kulmasta mainion pallon Zegylle.

Musan nopeiden hyökkääjien kanssa oli jatkuvasti ongelmia ja toisen jakson lopussa tuli harmillinen rankkari pallontaistelutilanteessa, jossa Kirill pelasi palloa, mutta vastustajan hyökkääjä osasi kaatua samassa tilanteessa, vaikka molemmat kilvoittelivat pallosta.

Tämänkin jälkeen hyvä vire jatkui, Reko taisteli keskikentällä pallon omille, keskitys Rodylle, siitä Alille ja pallo maaliin, peliaika lopetti loppukirin. Lopputulos 3-2 Musalle.

Huolimatta tappiosta, asenne oli hyvä kaikilla pelaajilla ja tuli paljon onnistuneita suorituksia vaikeissa olosuhteissa!

Iso kiitos ja kumarrus loistavalle kuskille, Albinin isälle! Tsemppiä aamuherätykseen!

MuSa

3 - 2

(2-0)
24'MaaliTähkä Santeri
25'MaaliKontio Jere
65'MaaliAbdallah Zegy
65'MaalisyöttöHuttunen Reko
76'MaaliKontio Jere
82'MaaliIsik Ali
82'MaalisyöttöAbdallah Rody