Treenit hyvässä vauhdissa!
Julkaistu: 20.10.2020 00.00

Treenit hyvässä vauhdissa!

A-poikien valmistautuminen uuteen kauteen on jo kovassa vauhdissa. Vaikka edellinen kausi vasta päättyikin, on joukkueen treeneissä tekemisen meininki ja täysi höyry päällä. Yläkentän kotoisassa ympäristössä hieman uudistunutta joukkuetta hitsaavat yhteen vastuuvalmentaja Jari Lähde ja valmentaja Teppo Huttunen.

- Loka-marraskuun tavoitteena on oppia treenaamaan, saada aikaan selkeät joukkuetoiminnan tavat ja säännöt sekä kehittää peruskuntoa. Jo viime kaudella A:ssa pelanneilla on iso rooli joukkueen yhtenäistymisessä. He helpottavat uusien, näyttöjä antavien pelaajien sopeutumista. Jätkät ovat aloittaneet todella hienosti ja sitoutuneesti, kertoo Jari Lähde.

Viime kauden B-junnuista on nousemassa A:n ryhmään useita pelaajia ja viime kauden rungosta iso osa jatkaa. Näin ollen suuremman ringin ansiosta saadaan varmasti jokaiselle pelipaikalle vastuuvalmentajan peräänkuuluttamaa tervettä kilpailua. Joukkueesta paistaa vastuuvalmentajan sanoin "aito raikkaus ja halu kehittyä".

Muutaman viikon päästä joukkue pääsee myös treenimatsien makuun, kun ensimmäisessä treenimatsissa Yläkentälle vastaan astelee MaPS. Tsemppiä treeneihin jätkät, pysykää raikkaina!


teksti: Pasi Piironen & Tanja Korhonen, kuvat: Tanja Korhonen

Seuran uusimmat