Kausi paketissa
Julkaistu: 10.10.2020 00.00

Kausi paketissa

Tilaisuudessa toki suurin merkitys oli viettää mukavaa aikaa joukkueen kesken, mutta toki virallisena osiona oli myös katsoa kuluneeseen kauteen ja palkita ansioituneita pelaajia. Kuvassa vasemmalta oikealle: Juho Huovinen, A poikien maalivahti, kapteeni, sarkastisen huumorin omaava kova duunari, jolla on tavoiteet korkealla pelaamisen suhteen ja vaatii tätä kovaa sitoutumista ja työntekoa myös muilta. Juho on pelannut kauden aikana myös miesten edustuksen portinvartijana erittäin ansoituneesti. Juholle ansaitusti "VUODEN PELAAJA"-titteli.

Kuvassa keskellä Kalle-Oskari Tammi. Joukkueen maalitykki viidellä tehdyllä maalilla sarjan aikana ja tuloksena jaettu sija 7 maalipörssissä. Tämä on kova suoritus ja kun ottaa huomioon, että Kalle on 2004 syntynyt, suoritus muuttuu edelleen kovemmaksi. Kalle palkittiin joukkueen "KOVIN HARJOITTELIJA"-tittelillä.

Oikeassa laidassa joukkueen varakapteeni Cristi Petre. Cristi on rauhallinen, erittäin ystävällinen ja hyväkäytöksinen nuori mies, jolla on kentällä taisteluasenne kohdillaan. Cristillä kausi alkoi loukkaantumisella, mutta onneksi kuntoutuminen sujui hyvin ja sarjapeleihin mies oli jo tikissä. Cristi palkittiin "FAIR PLAY"-pelaajan tittelillä.

Kuvasta puuttuu "KAUDEN KEHITTYJÄ"-tittelin kaapannut Jon Terrnava. Jon on ottanut kauden aikana isoja askeleita eteenpäin niin pelaamisen kuin asenteen osalta.

Kokonaisuudessaan täytyy todeta, että A poikien ryhmä on ollut hieno joukkue. Suurelta osin joukkue on koostunut nuorista, jotka eivät ole pelänneet kovaa työntekoa ja haasteita. Harjoitusprosentti joukkueessa on ollut kautta linjan korkea siten, että jos pois otetaan muutamat pelaajat, joilla on ollut maanpuolustusvelvollisuuksia ja muutamat, joilla on ollut loukkaantumisista johtuvia poissaoloja, olemme lähellä 90 prosentin harjoitusaktiivisuutta. Tämä on hienoa! Joukkueen runko tulee kaudelle 2020-2021 pysymään suurelta osin samana kuitenkin siten, että B joukkueesta nousevat pelaajat tuovat joukkueeseen kivan kilpailun pelipaikoista. Nyt siis pysytään terveenä ja kohti uutta kautta!

Seuran uusimmat