Pelit paketissa
Julkaistu: 12.09.2020 00.00

Pelit paketissa

Pelin alku näytti lupaavalta ja joukkue oli erittäinkin hyvässä pelivireessä. Ensimmäisellä puoliajalla ei kuitenkaan Åbolle maaleja tullut yrityksistä huolimatta, KaaPolla taas maalinteko onnistui komeasti. Loppulukema pelistä oli koruton Åbon näkökulmasta eikä lukemat kuvastaneet kenttätapahtumia sinänsä, että yhtä päätyä pelissä ei pelattu vaan pirteästi myös Åbo hyökkäyksiä onnistui luomaan.

Kaudelta 2020 jäi kuitenkin varsin positiivinen tunnelma. Vastuuvalmentaja veti kautta yhteen seuraavasti: "Tavoitteet täyttyivät harjoituksissa tekemisen, urheilullisuuden, vastuunottamisen itsestään sekä pelitavan suhteen.Tärkeitä asioita, jotka antavat erilaiset ja selkeästi paremmat lähtökohdat uuteen marraskuussa alkavaan kauteen. Todella tyytyväisiä ollaan näiden asioiden parantumiseen. Sarja oli kova, mutta se riski otettiin ja tiedettiin. Peliesityksissä jatkuva kehittyminen lukuunottamatta tätä viimeistä peliä. Tämän "opintovuoden" jälkeen on keväällä 2021 makeaa lähteä vääntämään näitä samoja pelejä. Isot kiitokset Tinkelle, Jarkolle, Sannille ja Tanjalle kaudesta. Suunnitelmat jo pitkällä alkavaan uuteen harjoituskauteen, jotta jätkät kehittyy yksilöinä sekä joukkueen pelaaminen kehittyisi. Tekemisen pitää kehittyä samalla tavalla kuin tällä kaudella ja samalla uusille A rinkiin näyttöjä antamaan haluaville sanotaan, että tervetuloa!"

Myös jojon puolesta kiitos vanhemmille hyvästä yhteistyöstä ja avusta! Erityinen kiitos Päville ja Arille, jotka ovat jaksaneet kuvata suurimman osan peleistä. Näitä videoita on odotettu ja katsottu. Nyt siis suunta kohti tulevaa, uutta kautta!


Kuvat Sanni Saine

Seuran uusimmat