Viimeinen kotipeli pelattu
Julkaistu: 05.09.2020 00.00

Lyhyt sarjakausi lähenee loppuaan ja tänään sääennusteista poiketen saimme kotipesään Yläkentälle auringonpaistetta ja sopivan lämpötilan. Mikäs oli siis pelatessa. Kaikenmaailman viimehetken muutokset ja poisjäännit kuitenkin sekoittivat jojon pakan siten, että yksi pikkujuttu unohtui kotiin. Pelipallot. No, onneksi oli kassillinen treenipalloja mukana, joten peli päästiin aloittamaan ihan aikataulussa.

Tällä kertaa keltapaidat olivat paremmin hereillä ottelun alussa ja klassikoksi muodostunutta ensiminuuttien vastustajan maalia ei nähty tällä kertaa. Maalinteon aloitti kuitenkin vastustaja. Tässä kohtaa pelikello näytti jo 10 minuuttia pelattua aikaa. Kauaa ei tappioasemassa viihdytty vaan armottoman hässäkän jälkeen pallon pääsi tuikkaamaan maalin Jon. Esityön maaliin uurasti suurelta osin Hersh. Puoliajalle mentiin 1-1 lukemissa.

Toinen puoliaika oli ehtinyt jo 65 minuuttiin, kun Åbolle tuli muutaman minuutin musta kohta ja vastustaja pääsi 1-3 johtoasemaan. Tästäkään ei kuitenkaan joukkue lamaantunut vaan taistelu jatkui. Tilanteita saatiin luotua vastustajan maalille, mutta pallo ei tällä kertaa pomppinut Åbolle. Ajassa 85 minuuttia Hersh oli jälleen pohjustamassa kavennusmaalia vastustajan maalilla, mutta maalin viimeisteli lopulta Chrisu. Aivan ei Åbon loppukiri riittänyt kuitenkaan vaan pisteet lähtivät vieraiden mukana lukemin 2-3. Peli oli jännittävä ja kiivas, josta ehkä kertoo jo se, että pelissä jaettiin yhteensä 9 korttia.

Vastuuvalmentaja sen taas niin hienosti kiteytti: "Voitosta taisteleva Åbo A tänään yläkentällä. Vaikka asenne ja voitontahto on futiksen perusasioita, niin pakko sanoa, että ne on nyt kohdillaan ja joukkueen kanssa on hienoa tehdä töitä. KaaPo vielä viikon päästä ja sitten tämän nuoren jengin opintomatka sarjapelien osalta tulee päätökseen. Rinta pystyssa ja sopivalla itseluottamuksella työ jatkuu." Joukkueen kapteeni Juho sen sanoi myös hyvin: "Pelissä näkyi jokaisella että voitontahto on kohillaan. Virheit sattuu mut kovalla treenillä saadaan nekin elinoituu." Loppuviesti ei ole painokelpoista vaikkakin viestistä tuli hyvin ymmärretyksi se, että Kaarinaan matkaa ensi lauantaina voitosta taisteleva ÅIFK A.