Viimeisiä viedään
Julkaistu: 30.08.2020 00.00

Peli alkoi jo meille lähes klassiseen tyylii eli varsin nopeasti pelin päästyä käyntiin TPV siirtyi johtoon. Tätä takiskua ei jääty ihmettelemään vaan Hersh tasoitti pelin, kun peliä oli takana alle 10 minuuttia. Kalle siirsi Åbon johtoon pian avausmaalin jälkeen. TPV tasoitti pelin kuitenkin ennen puoliaikaa.

Toiselle puoliajalle saatiin hyvä startti, kun Kalle siirsi Åbon johtoon. Toisella puoliajalla TPV kuitenkin sai viimeistelyn paremmin hoidettua ja näin ottelu päättyi lukemiin 6-3.

Vastuuvalmentajan sanoin: "Ensimmäinen puoliaika kauden parasta pallollista pelaamista. Oli paikat tehdä useampi maali kuin vain kaksi. Toisen jakson alkuun päättäväinen johtomaali. Sen jälkeen vaikeuksissa puolustamisessa TPV:n suoraviivaisen pelaamisen kanssa. Tekivät kaksi identtistä maalia, josta ei enää noustu.

Hyvät jutut mukaan ja huomenna reenikentälle. Ja vaikean sarjan alun jälkeen ei mitään hävettävää peleissä vaan päinvastoin! #työ jatkuu"

Joukkuehenki tässä sakissa on aivan rautainen. Ilo olla mukana näiden kavereiden kanssa!