Sarjapeleistä ensimmäinen voitto
Julkaistu: 09.08.2020 00.00

Peli avattiin isäntien komennossa ja vain 2 minuutin pelin jälkeen LoPa siirtyi 1-0 johtoon. 14 minuutin kohdalla LoPalla oli tilaisuus kasvattaa johtoaan, mutta LoPan rankkari meni Åbolaisten onneksi Juhon vartioiman maalin ohi. Epäonnistuneen rankkarin jälkeen pelin hallinta siirtyi selkeästi Åbolle ja tilanteita saatiin hienosti luotua vastustajan maalille.

Pelikellon näyttäessä 27 minuuttia Kalle tasoitti pelin Rekon komeasta taistelukeskityksestä. Tämä ei kuitenkaan Åbolle riittänyt vaan maaleja haluttiin tehdä lisää ja peli kulki. Kalle viimeisteli vielä kaksi osumaa toisella puoliajalla, joten tulokseksi jäi ansaittu 1-3 voitto. Vastuuvalmentaja kuittasi pelin seuraavasti: "Hyvästä harjoittelusta jätkille palkinto. Ehjä peli koko 90 minuuttia. Tästä fiilistä reenikentälle ja työ jatkuu!"

Tänään kentällä nähtiin hieno osoitus siitä, miten tärkeää on luottaa omaan tekemiseensä vaikka välillä onkin vaikeaa. Alkukauden suurinumeroisten häviöiden jälkeen varmasti monella usko joukkueeseen on horjunut. Tänään kuitenkin nähtiin, että kovalla työllä ollaan saatu aikaan tulosta ja joukkue osaa pelata ja pystyy kovassa sarjassa taistelemaan pisteistä oikeasti. Pelit jatkuvat Impivaaran nurmella sunnuntaina 16.8. Porin Jazzia vastaan. Tällöin haetaan voitoille jatkoa!