Harkkapelejä tiukkaan tahtiin
Julkaistu: 14.06.2020 00.00

Harkkapelejä tiukkaan tahtiin

Sanomattakin on selvää, että Raisiossa oli etukäteen tiedossa tiukka vastus. Kyyti olikin oletetun kylmää helteisestä ilmasta riippumatta ja matsi päättyi RaiFun ansaittuun voittoon. Åbon nuorelle joukkueelle jäi pelistä takataskuun yksi tehty maali sekä tukku asioita, joihin harjoituksissa täytyy edelleen panostaa. Hyvää oppia siis.


Sunnuntaina taas pelattiin aurinkoisissa olosuhteissa Maskussa. Tässä pelissä Åbolla oli pelin hallinta, tosin maalinteko takkuili pahasti. Tarvittavat kaksi maalia saatiin kuitenkin puristettua ja Masku jäi nollille, joten joukkue kasasi hienosti itsensä perjantain rökityksestä ja palasi voittokantaan.

Vastuuvalmentajan sanoin: "Perjantain sukelluksen jälkeen käytiin tänään ennen peliä avoimesti ja rehellisesti asioita läpi. Kehityskelpoisten pelaajien sekä joukkueen merkki on että vastoinkäymiset vahvistaa ja niistä opitaan. Tänään Maskussa oli taisteleva joukkueen pelityylille omistautunut joukkue. Parin pelipaikkakokeilun kautta saatiin energiaa kentälle sekä vaihtojen suhteen onnistui myös kaikki niin, että peli pysyi ehjänä. Työ jaktuu huomenna ÅIFK A joukkueen kanssa reenikentällä."




Seuran uusimmat