Tauolle harkkapelin ja saunan kautta
Julkaistu: 15.02.2020 00.00

Åbolla oli pitkä sairas- ja lomalista. Pienellä sovelluksella kasaan saatiin kuitenkin 13 pelaajaa. Ilmeisesti pelaajapulaa oli myös vastustajalla sillä vastaan VG:ltä asettui enimmäkseen edustuksen pelaajista koostuva kokoonpano.

Taisteleva ÅIFK ei kuitenkaan tätä kavahtanut vaan peliin lähdettiin hyvällä taisteluasenteella ja hyvällä työnteolla. Tämä tuottikin loistavaa tulosta siten, että puoliajalle mentiin tasatilanteessa 2-2. Åbon maalintekijät olivat Kalle ja Kristo. Toisella puoliajan lopulla Åbolaisten jaloista loppui potku ja VG otti voiton. Vastuuvalmentaja Lähde oli erittäin tyytyväinen joukkueen peliesitykseen. Lähteen mukaan ensimmäiset 70 minuuttia joukkue pelasi erittäin hyvää peliä. Joukkue noudatti etukäteen sovittua taktiikkaa ja tämä tuotti tulosta. Viimeisen 20 minuutin ajan ei vaan enää jaksettu miehiä vastaan. Kuitenkin kahden lupauksia antaneen pelin jälkeen joukkue lähtee raikkain mielin saunan kautta pienelle tauolle. Tauon aikana toivottavasti sairaus- ja loukkaantumisosastokin pienenee.

Syömiset ja saunailut toteutuivat ravintola Rantakertussa, jossa toki jalkapallosta ei päästy eroon sielläkään. Keskustelu pöydässä kävi kiivaana niin parhaasta joukkueesta kuin yksittäisestä pelaajastakin. Ruoka maistui vettyneille pojille hyvin ja onneksi saunassakin lämpöä riitti. Nyt vedetään viikko henkeä ja touhu jatkuu harkoilla maanantaina 24.2.

Erityiskiitos Noel, John ja Pyry, jotka tulivat auttamaan peliin!