Loma käyntiin kuntotesteillä!
Julkaistu: 18.12.2019 00.00

Loma käyntiin kuntotesteillä!

A poikien ensimmäinen harjoitus pelattiin yläkentällä 4.11. Tästä alkoi tiukka kuuden viikon treenipuristus, joka sisälsi yhteensä 5 viikottaista harjoitusta. Valmennus oli erittäin tyytyväinen poikien sitoutumiseen sekä hyvään työntekoon. Pojat ovat jaksaneet hyvin kovan treenijakson. Tyytyväisyyttä herättää myös se, että koko ajan joukkue on hitsaantunut paremmin yhteen.


Kuntotesteissä pojilta mitattiin niin nopeutta kuin kestävyyttä. Testeissä esiin tuli syksyn kova harjoittelu hyvinä tuloksina. Samoin ilahduttavaa oli hyvä osanotto: 17/19 poikaa osallistui testaukseen. Yhteenveto testien tuloksista tulee joulutauon jälkeen tammikuussa, mutta jo nyt esimakua tuloksista: meillä on kovia jätkiä joukkueellinen!


Nyt siis on aika asettua lepoon ja lomailumielialaan. (Haisevien) liivien pesun jälkeen myös jojo ottaa lepoa ja lataa akkuja kevään rientoihin. Toki pientä liikettä kannattaa nivelissä pitää ja tästä syystä pojat ovat saaneet kirjalliset ohjeet loma-ajan treeniin. Harjoitustauko päättyy 8.1.2020. Siitä taas jatketaan tämän huikean nipun kanssa!

Seuran uusimmat