Voitto kotiin!
Julkaistu: 14.09.2019 00.00

Voitto kotiin!

Vastuuvalmentajan mukaan Tampereen peleissä sataa aina. Samoin usein aiemmin kuulemma pisteet ovat jääneet Tampereelle vaikkakin Åbon kanssa kurssi on ollut positiivisempi.


Toinen näistä ennusteista piti paikkansa. Vettä alkoi satamaan oikein urakalla jo ensimmäisellä puoliajalla. Pallo liikkui kentällä kuitenkin hyvin keltapaidoilla. Ensimmäinen puoliaika päättyi hyvistä maalitilanteista huolimatta maalittomana.


Toisen puoliajan aikana vesisade yltyi entisestään. Bussikuskin mukaan tuli myös rakeita. Tämä ei Åbon menoa haitannut vaan maalihanat saatiin toisen puoliajan alkupuolella Drenin voimilla auki.


Dren teki varsinaisella peliajalla vielä kaksi maalia lisää. TPV jäi yhteen lisäajalla tehtyyn maaliin. Näin siis pisteet mukaan ja kotimatkalle.

Tämän päivän pelissä Åbolta nähtiin hyvää peliä. Pallo liikkui hyvin ja joukkueena tehtiin hommia. Onnistujia pelissä oli paljon. Erityiskiitos taas myös 05 pojille Eerik ja Aaron. Ei haitannut vesi eikä rakeet, ilme oli iloinen. Ansaitut pisteet. Tästä jatketaan kapuamista sarjataulukossa!

Seuran uusimmat