Paikalliskamppailu väännetty
Julkaistu: 04.09.2019 00.00

Paikalliskamppailu väännetty

Pelin alkupuolella Åbolla oli etsikkoaika. Pallo pyöri komeasti vastustajan maalin tuntumassa, maalia ei kuitenkaan tehty. Niin kuin usein käy, kovan yrityksen päätteeksi maalinteon aloitti Inter. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu vaan kova yritys tuotti lopulta tulosta ja Åbo siirtyi komean kuvion ja Jullen viimeistelyn avulla tasalukemiin.

Peli ratkesi tänään erikoistilanteisiin. Interille tässä pelissä kaksi kulmatilannemaalia. Joka tapauksessa pisteet jäivät siis tänään Turkuun numeroin 3-1. Åbon pelisuoritus tilanteeseen nähden kuitenkin erittäin pirteä. Tilannehan oli se, että pelaajia oli poissa vahvuudesta ja myös puolikuntoisina. Tästä huolimatta kentällä oli hyvää vääntöä ja taistelua. Samoin poikien asenne on loistava! Kukaan ei sorru huutamaan pelikaverille tai arvostele toisen pelisuoritusta. Yhdessä voitetaan ja hävitään.

Erityiskiitos tänään 05 joukkueesta lainassa ollut Eerik! Omien futis ja käsiskiireiden lisäksi vielä vuotta vanhempien maalissa aivan huikealla pelisuorituksella, aivan huipputyyppi! Kiitos!

Pelin lopuksi kopissa laitoimme tavoitteet loppukaudelle. Niistä ei vielä mitään, kerrotaan kun on kerrottavaa. Nyt katse jo pikkuhiljaa sunnuntaihin ja Suomi-Italia peliin.

Seuran uusimmat