Pelipäivä!
Julkaistu: 31.08.2019 00.00

Pelipäivä!

Peli alkoi pienten alkukankeuksien jälkeen soljumaan oikein mallikkaasti. Åbolla paljon liikkui mallikkaasti ja pääsimme luomaan vaarallisia paikkoja vastustajan maalille. 15 minuutin kohdalla Ali näytti, mitä tarkoittaa loppuun asti pelaaminen. Maalitili auki ja tilanne 1-0.

TuNl/KaaPo tasoitti pelin 30 minuutin kohdalla rankkarista, joka oli vihelletty Åbon käsivirheestä. Puoliajalle 1-1 lukemissa.

Toinen puoliaika jatkui tasaisena taisteluna. Tilanteita saatiin luotua molemmissa päissä, vain yksi maali nähtiin enää toisen puoliajan aikana. Maalista vastasi TuNl/KaaPo. Näin ottelun lopputulos 1-2.

Peli oli hieno osoitus siitä, miten poikien peli on kehittynyt. Vielä muutama kuukausi sitten sama vastustaja jätti Åbon nollille latoen itse useamman maalin. Pojilla oli koko pelin ajan loistava taisteluasenne ja tahtotila. Myös pallo liikkui ajoittain oikein mallikkaasti. Hienona apuna joukkueelle oli taas 05 vahvistukset Aaron ja Eerik. Kiitos isosti molemmille! Pelit jatkuvat jo 4.9, tällöin vastassa FC Inter. Jatkoa odotellen.