Paikallisottelusta tasuri
Julkaistu: 18.06.2019 00.00

Paikallisottelusta tasuri

Peli oli alusta loppuun sekavaa ja pääosin vastuuvalmentajaa lainatakseni "päämäärätöntä kohellusta" puolin ja toisin. Pelin ensimmäisen puoliajan maaleista vastasi FC Inter. Puoliajalle mentiin siis 0-2 tilanteessa. Tästähän nyt ei ollut kuin tie ylöspäin eli Interin maalille ja pallo maaliin. Tuumasta toimeen. Hienon pelikuvion päätteeksi ensimmäisen maalin Åbolle teki Kalle. Toisen maalin viimeistelyn hoiti Dren, joka on hienosti löytänyt paikkansa joukkueessa. Näin ollen pisteet paikallistaitosta menivät tasajakoon.

Pelissä ei mitään varsinaista jalkapallonautintoa koettu, mutta tässä vaiheessa kautta uskaltaa jo ääneen sanoa ja jopa laittaa mustaa valkoiselle siitä, että aivan uskomattoman työn ovat pojat jo tähän mennessä tehneet. Näillä 17 pelaajalla ja 05 ikäluokan muutamalla lainapelaajalla ollaan koko kausi vedetty jo lähes loppuun. Yhdessäkään pelissä kaikki pelaajat eivät ole olleet käytettävissä vaan aina on ollut joko loukkaantumisesta tai sairastumisista johtuvia poissaoloja. Sitoutuminen joukkueen toimintaan on kuitenkin ollut perheillä ja pojilla ihailtavan hienoa. Peleihin ollaan haluttu tulla ja moni on järjestellyt menojaankin siten, että pääsee osallistumaan. Tämä on kiitoksen arvoinen asia jo, vaikka kautta on vielä kaksi peliä jäljellä.

Tietysti tämän uurastuksen kruunaa edelleen se, että sarjataulukossa ÅIFK on tällä hetkellä sijalla 3. Kaikki mahdollisuudet ovat edelleen omissa käsissämme tai paremminkin omissa jaloissamme:) Näin huikeaa tulosta kukaan tuskin osasi odottaa joukkueelta. Kuten olen ennenkin todennut, ryhmä on enemmän kuin osiensa summa. Tästä ryhmän hengestä nyt on kyse. Ryhmässä oleva hyvä henki antaa jaksamista silloin, kun sitä tarvitaan. Kannustaa silloin, kun on kannustuksen paikka. Laittaa yrittämään vielä vähän enemmän, koska muutkin yrittävät. Antaa tunteen siitä, että yhdessä tekeminen on tärkeää ja jotain, johon haluaa olla osallisena. Ryhmän hyvä henki auttaa myös ylittämään oman osaamisensa ja tekemään vielä paremmin kuin oman parhaansa.

Vielä kaksi peliä jäljellä ja sitten ansaittu loma. Nyt jo hyvä mieli kaudesta! Kuvassa pojat poseeraavat pelin jälkeen uusissa pelipaidoissa. Paidat joukkueelle lahjoitti Saldo. Paidat sai, jos pystyi perustelemaan, miksi joukkueemme ansaitsee paidat. Näistä tyypeistä perustelut oli hyvin helppo kirjoittaa. Kaikki ovat timantteja!


Seuran uusimmat