Hierontaa koko joukkueelle!
Julkaistu: 18.09.2019 00.00

Hierontaa koko joukkueelle!

Joukkueella on ollut tiivis tahti ja pelattu kahdessa eri sarjassa syyskaudella. Rasitusta on ollut paljon ja palautuminen on tärkeää. Pojat ovat tulleet siihen ikään, että hieronnasta on apua palautumiseen. Palautumisessa tärkeää on myös ravinto, lihashuolto, riittävä lepo ja uni. Kännykkä pois tarpeeksi ajoissa ennen nukkumaan menoa.

Pojille joukkue maksaa yhden hieronnan. Urheiluhierojana toimii Tapio Tammi. Hän on toiminut hierojana nelisen vuotta. Meriitteinä on mm. naisten jääkiekon, ringeten, uinnin ja satunnaisesti SM jalkapallon kilpaurheilijoita.

Tapio antoi vinkkejä pojille myös peliin valmistautumisessa, muistakaa riittävä nesteytys ja ravinto jo edellisenä päivänä. Aamupeleissä kannattaa herätä vähintään 3 tuntia ennen pelin alkua, jotta kroppa herää kunnolla ja pystyy syömään riittävästi myös ennen peliä. Marjasmoothie luonnonjogurtilla ja hunajalla maustettuna on hyvä juoma ennen peliä ja myös pelin jälkeen. Jalkojen kramppaaminen saattaa johtua vajavaisesta nestetankkauksesta ennen peliä ja apua saa myös sitraattipohjaisen magnesiumin käytöstä.

Harjoitusten ja pelien jälkeen kannattaa muistaa lihashuolto ja erityisesti rullaus. Netistä löytyy monia hyviä rullausohjeita. Muista rullata mm. etu- ja takareidet, pohkeet ja pakarat. Jalkapohjia kannatta hieroa päivittäin muutaman minuutin kovalla pallolla, tähänkin on omat pallonsa, mutta golfpallo on myös hyvä.

Tapiolla on vastaanotto Yli-Maariassa Ymmyrsuonkatu 16 K 41. Lisähierontoja voi tilata netin kautta https://www.varaaverkossa.fi/places/hierojatapsa-1239 tai soittamalla 040-7399679
(16.9-25.10 välisenä aikana hieronta poikkeuksellisesti väestötilassa Ymmyrsuonkatu 11F 25)


Seuran uusimmat