P17 (2002-2003) B, P17 Kakkonen

ÅIFK ÅIFK - Ilves/2  2 - 3

Yläkenttä KHT

P17 Kakkonen Ilves peli

Tänään vastassa sarjakärki. Pelin alkoi sähäkästi, molemmilla joukkueilla oli tänään pelipäivä. Harmittavaisesti 6 minuutin kohdalla omassa päässä tuli maali Ilveksen prässätessä ja heidän päästessään katkomaan puolustajien syötön. Oma peli ei oikein onnistunut nappiin ekalla jaksolla Ilveksen vahvan syöttöpelin ansiosta. Puolustuksessa pienet virheet kostautuivat, ja tilanne olikin jo 20 min pelin jälkeen 3-0. Pojat eivät kuitenkaan luovuttaneet ja saimme luotua hyviä tilanteita. Paras meidän tilanne oli ekalla jaksolla, kun Julle pääsi vetämään ylänurkkaan, Zegylla myös muutama mainio tilanne vetää pallo maaliin. Erän lopulla Jon sai hienosti riistettyä pallon puolustukselta ja pallo maaliin, puoliaikatilanne 1-3.
Toinen jakso oli meidän hallintaa, Ilves sai luotua yhden vaarallisemman tilanteen ja lopuksi Nestori pelasti maaliviivalta pallon. Puolustus onnistui mainiosti toisella jaksolla. Ilves selvästi lopetti pelaamisen ja oli ajoittain pulassa omassa päässään. Maalitilanteita oli paljon, mutta pallo pysyi viivojen väärällä puolella. 5 minuuttia ennen pelin loppua Christoffer sai kavennusmaalin Akkun hienosta syötöstä. Aika loppui kesken, eikä enempää maaleja enää saatu ja peli päättyi 2-3 Ilvekselle. Ilves sai juhlia nousua ykköseen! Onnittelut!
Meillä tänään apuna oli A-junnuista Dani ja Akku sekä P04 pojista Alfons ja Julle, kiitos pojat mainiosta panoksesta!

2 - 3

Ilves/2
(1-3)
7'MaaliNahian Samin Bihongo
16'MaaliVaara Ville
19'MaaliOjala Oliver
37'MaaliTerrnava Jon
76'MaaliSalminen Alexander
76'MaaliErvasalo Christoffer
76'MaalisyöttöHuttunen Reko