ÅIFK Jalkapallon miesten edustusjoukkueen sopimusuutisia kaudelle 2023
Julkaistu: 07.10.2022 13.34

ÅIFK Jalkapallon miesten edustusjoukkueen sopimusuutisia kaudelle 2023

ÅIFK miesten edustusjoukkue, Kanarialinnun lentoa nyt ja myös ensi kaudella 2023

Kausi 2022 on kohta ohi ja on aika siirtää katseet tulevaan kauteen. Mennyt kausi on ollut edustusjoukkueelle hyvä. Tavoitteet kauteen laitettiin realistisiksi ja niihin päästiin - sekä tuloksellisesti että laadullisesti. Peli kehittyi kauden edetessä ja harjoituksiin saatiin hyvä draivi, joka kesti koko kauden.

Päävalmentajan kommentit:

”Tulevalle kaudelle halusimme pitää joukkueen rungon kasassa ja tässä kohtaa ollaan päästy yhteisymmärrykseen jo 18 pelaajan kanssa. Ja edelleen on keskusteluja pelaajien kanssa käynnissä. Tuntuu hyvälle, että pelaajat haluavat jatkaa keskeneräistä projektia. Meillä oli kuluneella kaudella todella loistava taustatiimi ja haluan kiittää kaikkia heidän panoksestaan. Myös taustatiimi jatkaa uuteen kauteen samassa kokoonpanossa. Jatkamme hyvistä pohjista töitä pelaajien kanssa ja asetamme tavoitteet varmasti korkeammalle kuin tänä vuonna.” päättää Tallqvist.

Pelaajat 2023:

Saku Suominen mv
Juho Huovinen mv
Alex Ålgars
Atte Kirkko-Jaakkola
Arman Palani
Arttu Mäki-Arvela
Cuong Tran
Eemeli Palo
Eero Lehtinen
Eetu Kanerva
Elias Untamala
Emil Enqvist
Jeremias Kaari
Jon Terrnava
Julius Långbacka
Mikko Valtanen
Rasmus Rantanen
Reko Huttunen

Joukkueen taustat jatkavat myös kaudella 2023

Päävalmentaja Jarkko Tallqvist
Valmentaja Mikko Siren
Jojo Mika Salonen
MV valmentaja Magnus Bahne
Huoltaja Kimmo Merikko

Uusia pelaajia halutaan mukaan 3-5 kpl. Maalivahti ja 3-4 kenttäpelaajaa on etsinnässä. Jos koet, että sinulla olisi halukkuutta ja osaamista pyrkiä joukkueeseen niin ole yhteydessä päävalmentaja Jarkko Tallqvistiin, 040 5121187 jarkko.tallqvist@ffaifk.fi.