Kinkkuralli | Skinkrally
Julkaistu: 26.10.2017 00.00

Kinkkuralli | Skinkrally

ÅIFK:n Kinkkuralli alkaa!

Perniön Lihan herkulliset tuoresuolatut Joulukinkut valmistetaan suomalaisesta viljapossusta, joka on tuotettu ja valmistettu Länsi-Suomen alueella. Valikoimassa on tuoresuolattu viljapossun juhlakinkku ilman potkaa joko tuoreena (paino n. 4kg) tai valmiiksi kypsennettynä (paino n. 3,2kg). Kinkku on valmistettu lähiruokakonseptilla ja niiden maku ja rakenne on erinomainen.

Kinkun hinta on 45 euroa. Perniön liha toimittaa kinkut Turkuun 21.12.2017 ja ÅIFK jakaa kinkut tilanneille.

Tilausaikaa on 1.12 asti ja myytävää on niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kinkkuja voit tilata hallista – tilauspiste on auki otteluiden yhteydessä buffassa, jossa voit samalla maksaa kinkun käteisellä tai kortilla. Voi myös tilata kinkun suoraan netistä – mene tilauslomakkeelle tästä.

Yhteistyömme

ÅIFK saa jokaisesta kinkun myyntivoitosta oman osuuden. Osuudesta jaetaan provisio suoraan joukkueille nousevasti myytyjen kinkkujen määrän mukaan. Tilaaja voi valita mille joukkueelle provisio kohdennetaan. Ostamalla meiltä kinkun tuet seuraa, valitsemaasi joukkuetta ja saat suomalaisen lähikinkun jouluksi kotiin, joko omalla respetillä uunissa paistettavaksi tai Perniön lihalta valmiina ja maukkaana pöytään!

Toimittajamme

Perniön Liha on yksi Suomen vanhimmista makkaratehtaista. Salossa toimiva perheyritys on 87-vuotias. Yrityksen toiminnassa korostuvat laatu, lähiruoka, lisäaineettomuus ja luomu. Perniön Liha omistaa myös Helsingin Makkaratehtaan tuotemerkin. Suomen Paras makkaratehdas vertailussa (Taloussanomat 2012) Perniön Liha rankattiin 2. sijalle, ja yritys onkin voittanut eniten makkarakilpailuja Suomessa 2000-luvulla. Yritys tekee myös paljon alihankintayhteistyötä ja valmistaa mm. perinteiset Hvitfeltin hevosmakkarat ja saksalaisen makkaramestarin Gero Geickin lisäaineettomat bratwurstit. Yrityksellä on käytössä myös FSSC 22000 -laatustandardi.



ÅIFK:s skinkrally

Perniön Lihas smakliga färsksaltade julskinkor kommer från finska grisar från nVästra Finland, som är uppväxta med spannmål. I vårt sortiment har vi färsksaltade skinkor utan lägg. Du kan välja färsk (vikt ca 4 kg) eller stekt (vikt ca. 3,2 kg). Skinkorna är framställda som närmat och har en ypperlig smak, konsistens och struktur.

Skinkan kostar 45 euro. Perniön liha levererar skinkorna till Åbo 21.12.2017 och ÅIFK delar ut skinkorna.

Du kan beställa Din skinka till och med 1.12.2017.

Skinkor kan Du beställa från hallen – buffan tar emot beställningar under matcherna och Du kan betala kontant eller med kort. Du kan även beställa direkt på nätet – gå till beställningsblanketten här.

Vårt samarbete

ÅIFK får en andel av försäljningsvinsten. Av denna andel delas en progressivt ökande provision direkt till lagen enligt antal försäljda skinkor. Den som beställer skinkan får välja till vilket lag provisionen går. Då Du köper skinkor av oss stöder du föreningen, laget du valt och får en finsk skinka hem till julen, antingen att själv steka med eget recept eller färdigstekt till julbordet.

Vår leverantör

Perniön liha ör en av Finlands äldsta korvfabriker. Familjeföretaget från Salo är 87 år gammalt. Företaget värdesätter kvalitet, närmat, att tillverka utan tillsatsämnen och organiska produker. Perniön liha äger även varumärket Helsingin Makkaratehdas. I Taloussanomats Finlands bästa korvfabrik jämförelse placerade sig Perniön liha på 2a plats och företaget har vunnit mest korvtvävlingar i Finland under 2000-talet. Företaget gör även underleverantörsamarbete och tillverkar den traditionella Hvitfelts hästkorven och den tyska korvmästaren Gero Geicks bratwurster utan tillsatsämnen. Företaget är FSSC 22000 -kvalitetscertifierat.


Seuran uusimmat