26
SYY
19.00
Miehet, Miesten SM-liiga

ÅIFK - GrIFK  24 - 25

Samppalinnan palloiluhalli

IFK-kohtaaminen Turun keskiviikkoillassa

ÅIFK:n miehet kohtaavat keskiviikkoillan jännitysnäytelmässä GrIFK:n Kauniaisista. Suuria muutoksia kesän aikana kokenut ”Grani” avasi kautensa tiukalla tappiolla vieraspelissä Karjaalla, kun taas kotijoukkue Åbo taipui kotonaan PIF:lle.

Joukkueissa on monia mielenkiintoisia seikkoja. Molemmilla joukkueilla on uudet päävalmentajat sekä nuori pelaajarinki. Molemmat joukkueet myös luottavat pääosin oman seuransa junioritoimintaan, vaikka tällä kaudella kotijoukkueen riveistä löytyykin paljon uusia nimiä. Granin uusi valmentaja Kaj Hagman onkin edustusjoukkueiden lisäksi mukana sekä A-, että B-poikien valmennuksessa ja hänen mukaansa tarkoituksena onkin ollut ”löytää punainen (tai vihreä) lanka junioriportaan ja edustuksen välillä”. Rinkiin on nostettu jo ennen kauden alkua ainakin kolme Granin omaa poikaa. Lisäksi joukkuetta vahvistamassa ovat maajoukkueen pelinrakentaja Anthony Hellakoski sekä Ruotsin Elitserienissä pelaavasta LUGI:sta vuoden lainasopimuksella Graniin siirtynyt viivapelaaja Anton Karlsson. Myös Ruotsin U20-maajoukkueessa pelaava Karlsson tykitti avausottelussaan Karjaalla neljä maalia BK-46:n verkkoon ja on mielenkiintoinen vahvistus vihreäpaitojen joukkueeseen, varsinkin kun joukkue menetti ringistään turkulaissyntyisen viivapelaajan Paavo Brummerin.

Ottelun mielenkiintoa lisää entisestään se, että Brummerin lisäksi kolme muuta viime kaudella Granissa pelannutta pelaajaa ovat siirtyneet mustakeltaisten riveihin: Peik Sjöblom, Wilhelm Hammerberg sekä Valter Georgs.

Linnunpesässä on jälleen kerran siis luvassa viihdyttävää käsipalloa! Ota siis ystäväsi mukaan ja tule kannustamaan Åbo kauden avausvoittoonsa!

Miesten SM-liigan ottelu ÅIFK-GrIFK
Samppalinnan palloiluhalli
Keskiviikkona 26.9.2018 klo 19.00

Tilastot

24 - 25

GrIFK
13 - 1211 - 13

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista