ÅIFK järjestää E-tason lastenohjaajakoulutuksen 5.3.2018
Julkaistu: 05.02.2018 00.00

ÅIFK järjestää E-tason lastenohjaajakoulutuksen 5.3.2018

E-tason kurssi on Palloliiton valmentajakoulutusjärjestelmän ensimmäinen askel. Se tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta. Kurssi on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten valmennustoimintaa aloitteleville henkilöille, mutta seurana toivomme että jokainen lasten ja nuorten valmennustoiminnassa mukana oleva olisi käynyt kurssin. Kurssi soveltuu myös joukkuejohtajille ja huoltajille. Kurssi on myös tulevaisuudessa valmennuksesta kiinnostuneille pelaajille ensikosketus valmennustoimintaan.

Kouluttajina kurssilla toimii seuran valmennuspäälliköt Matthias Ahonen ja Petteri Joensuu. Lisätiedot: matthias.ahonen(at)ffaifk.fi.

Kurssi tulee suorittaa ennen D-tason koulutusta.

E-tason lastenohjaajakoulutus järjestetään maanantaina 5.3.2018 klo 17-21.30. Koulutus on suunnattu seuran ja seuran ulkopuolisille toimihenkilöille sekä aktiivipelaajille B-junnuista ylöspäin. Ilmoittautuminen viim. ti 27.2.2018 klo 12.00 mennessä. Kahvi/tee ja sämpylä sisältyy.

Ilmoittautuminen tästä: Ilmoittautumislomake

ÅIFK:n pelaajille ja toimihenkilöille koulutus on maksuton. Muille kurssi maksaa 20,-/kurssilainen. Kurssimaksu laskutetaan ennen koulutusta.

Kurssin tarkempi ohjelma, aikataulu ja ennakkotehtävät löytyvät liitteistä.

Ennakkotehtävät E-taso.pdf

E_kurssi_ohjelma_AIFK_5.3.2018.pdf

Seuran uusimmat