P17 (2002-2003) B, P17 Kakkonen

KaaPo - ÅIFK ÅIFK   2 - 2

Kaarina KHT

Ensimmäiset pisteet toisesta sarjapelistä!

Pelin ennakkotunnelmissa oli selvästi havaittavissa jännittyneisyyttä. Valmennus korosti keskittymistä omaan hyvään tekemiseen, uskoa itseensä. Kaikki taistelevat ja tekevät vastustajan pelaamisen hankalaksi. Maalissa aloitti Roope, joka parin vuoden tauon jälkeen palasi tolppien vartijaksi!

Valmentajien kommentti;
Ensimmäinen 10 min meni puolustuksessa, 20 min kohdalla pallonhallinta tasoittui, jonka seurauksena pojat saivat useita hyvin rakennettuja hyökkäyksiä aikaiseksi. Ensimmäinen maali lähti hyvin ajoitetusta pallonriistosta, tämän jälkeen Rasmus pääsi hyvin murtautumaan ja nappisyöttö Cristofferille. Vasenjalkainen Chrisu pisti oikealla pallon maaliin tyynen rauhallisesti läpiajon jälkeen. Pari minuuttia myöhemmin hieno hyökkäys vasemman laidan kautta, joka päättyi Akken tarkkaan syöttöön Crisulle keskelle, pallo taas varmasti maaliin ja tilanne ÅIFKlle jo 2-0.

Muutama minuutti ennen taukoa KaaPo pääsi tekemään kavennusmaalin, irtopallo ja tarkka laukaus. Taukotilanne 1-2 ÅIFKlle.

Toiselle jaksolle KaaPo tuli ryhdistäytyneenä ja saikin pian palkinnon tasoitusmaalin muodossa. Toisella jaksolla KaaPo pääsi paremmin paikoille, mutta Roope ja uhrautuvasti pelanneet kenttäpelaajat estivät lisäosumien synnyn. Meilläkin oli vielä yksi hyvä kulmatilanne, josta Joel P sai puskettua hyvin, mutta harmittavaisesti ylärimaan. Meillä jokainen pelaaja puolusti hyvin, jokainen tilanne mentiin loppuun saakka, jokainen pisti itsensä täysillä peliin. Aivan loistavaa pojat! Tästä on hieno jatkaa!

Pelin videokuvaus Pasi Piironen

KaaPo

2 - 2

(1-2)
22'MaaliErvasalo Christoffer
22'MaalisyöttöRantanen Rasmus
28'MaaliErvasalo Christoffer
28'MaalisyöttöSouri Akram
32'MaaliKoivisto Jussi
55'MaaliKyrklund Simon