Sarjan ensimmäinen tappio Yläkentällä
Julkaistu: 25.05.2019 00.00

Sarjan ensimmäinen tappio Yläkentällä

Vastaan Yläkentälle saatiin FC Haka, joka on sarjassa toisena heti ÅIFK:n edessä. ÅIFK:lla oli mahdollisuus siirtyä sarjakakkoseksi voitolla.

Ennen pelin alkua oli jo tiedossa, että pelaajien suhteen oli käynyt pientä katoa. Yhdellä pojalla loukkaantuminen, yhdellä flunssa ja yhdellä sovittua menoa. Silti tunnelma kopissa oli hyvä ja keskittynyt.

Pelin alussa Åbo ei kuitenkaan saanut peliään käyntiin niin nopeasti kuin Haka ja ensimmäisen puoliajan maalit nähtiin Åbon maaliin. Puoliajalle mentiin vieraiden 2-0 johdossa.

Toinen puoliaika, kuten osittain ensimmäinenkin, mentiin Åbon komennossa. Joskus se vaan menee niin, että niitä maaleja ei tule vaikka kuinka palloa hallitaan ja päästään vedoille. Lisänä vielä todetaan, että Hakan maalivahti pelasi hyvän pelin, samoin kuin koko Hakan puolustus.

Näin siis pisteet lähtivät vieraiden mukana Valkeakoskelle numeroin 2-0. Samalla Haka vahvisti paikkaansa sarjassa kakkosena, Åbo säilytti kolmospaikkansa. Peli oli kuitenkin lukemista huolimatta hyvää ja reilua pelaamista molemmilta joukkueilta. Tästä pelistä jatketaan helatorstain peliin, vastassa tuolloin Pallo-Iirot.

Seuran uusimmat