P17 (2002-2003) B, P17 Kolmonen

TPK 2 - ÅIFK 2   1 - 2

Parkki KHT

P17 Kolmonen TPK peli

Tänään pelissä nukuttiin ensimmäiset 3 minuuttia ja TPK pääsi vaarallisiin maalintekotilanteisiin ja eka maali tulikin TPKlle jo muutaman minuutin kohdalla. Maalin jälkeen pojat heräsivät ja alkoivat pelaamaan. Meidän ensimmäinen maali taisi olla vastustajan oma maali ellei Cristoffer saanut päätään väliin, puoliaikatilanne 1-1.
Ensimmäisellä puoliajalla olimme niskanpäällä, mutta toisella puoliajalla TPK lopussa sai enemmän painetta meidän maalille. Pelin viimeisillä minuuteilla Sroosh sai hyvän riiston vastustajalta ja antoi nappisyötön Cristofferille ja pallo maaliin. Tänään jokaisella oli hyvä pelipäivä, mutta erityisesti Rekolla ja Srooshilla oli "flow tila" päällä. Mukana P05 pojista Iisakki, Nic ja Sauli huikean ennakkoluulotonta pelaamista, kiitos pojat!

Kuvat ja teksti Päivi

TPK 2

1 - 2

(1-0)
3'MaaliRantapere Walter
15'MaaliErvasalo Christoffer
80'MaaliErvasalo Christoffer
80'MaalisyöttöAlimi Sroosh
82'MaaliErvasalo Christoffer