Pori Urheilukeskus TN

P17 Kakkonen syksyn viimeinen peli

Kakkosen syksyn sarjan viimeinen peli edessä.

Lämmittelystä jo näkyi, että tänään on todellinen pelipäivä!
Peli alkoi räväkästi ja pallon kanssa mentiin päästä päähän. Meidän hyökkäyksessä Simon syötti hienon poikittaisen pallon Jonille ja Jonin veto vasempaan alanurkkaan., tilanne 6 minuutin kohdalla 0-1 meille.
Ensimmäisen puoliaika oli tasokasta jalkapalloa, pojat taistelivat palloista loppuun saakka. Viljamilla, Alfonsilla ja Jonilla oli muutamia hyviä tilanteita, mutta lisämaaleja ei tullut. Puolustus oli tänäänkin rautaa Simon, Rasmus, Akseli ja Erion taistelivat niin hyvin, että vastustaja ei saanut yhtään suoraa vetoa Aarnea kohti ensimmäisellä puoliajalla. Keskikentällä Alfons, Daniel ja Reko taistelivat palloja omille. Erik oli uudella paikalla laitahyökkääjänä ja nopeista juoksuista oli hyötyä!
Toisella puoliajalla Musa sai vaarallisempia hyökkäyksiä aikaan nopeilla ja vahvoilla hyökkääjillä. Puolustus ja maalivahti Aarne saivat torpattua maalit. Yliajalla viimeinen kulmatilanne ja siitä Musa sai iskettyä maalin ihan vasempaan yläkulmaan. Ei ollut poikien aika voittaa tänään, harmittaa! Lopputulos 1-1.

Vastuuvalmentajan sanoin. Harmi kun voitto lipsahti käsistä lopussa, koska taistelu oli aivan loistavaa. Kaikkien poikien kehittymisen kannalta on ollut olennaista, että jokainen on taistellut tilanteet loppuun asti joukkueen puolesta. Näitä on nyt nähty viimeisissä kakkosen ja kolmosen peleissä. Tällaiset taistelevat pelaajat tulevat menestymään jatkossakin riippumatta siitä missä sarjassa pelataan.

MuSa/Karhu-Futis YJ

1 - 1

(0-1)
6'MaaliTerrnava Jon
6'MaalisyöttöLångstedt Simon