P17 (2002-2003) B, P17 Kolmonen

ÅIFK 2 - P-Iirot  3 - 1

Yläkenttä KHT

P17 Kolmonen Pallo-Iirot 2

P17 Kolmonen sarjan viimeinen syyskauden peli! Pojat aloittivat pirteästi, heti 3 minuutin kohdalla Sroosh sai maalipaikan ja kakkospallon Akram veti sisään. Ensimmäisellä puoliajalla ei enempää maaleja nähty, puoliaikatilanne 1-0.
Puolustuspeli onnistui tänään aivan nappiin. Näytti, että puolustuksen Backe, Ronnie, Erion ja Pyry I. taakse ei pääse kukaan. Viimeisenä linkkinä oli maalissa Rinor, joka torjui tänään ilmiömäisesti. Toisen puoliajan loppupuolella Pallo-Iirot sai luotua painetta kerta kerran jälkeen puolustuspäähän. Tilanteet kuitenkin vaihtuivat nopeasti ja pääsimme vastahyökkäykseen. Akramin hieno syöttö ja Ameer veti maalia kohti lähes nollakulmasta ja maaliin meni. Muutamaan minuuttia myöhemmin Ameerilla taas hyvä läpiajo ja maalivahti joutui rikkomaan, vapari ja toinenkin maali merkittiin Ameerille. Kulman jälkitilanteesta vastustaja sai iskettyä yhden kerran, lopputulos 3-1.

Kaikille pojille plussaa positiivisesta joukkueena pelaamisesta, palloa siirreltiin hyvin, ääntä pidettiin kentällä ja kaveria varoitettiin sekä syötöt menivät pääsääntöisesti omille. Erityiskiitos katsomolle! Taisi olla ensimmäinen kerta, kun kannustus ja varoitushuudot kuuluivat huoltopenkille asti!

3 - 1

P-Iirot
(1-0)
3'MaaliSouri Akram
3'MaalisyöttöAlimi Sroosh
64'MaaliRadhi Ameer
64'MaalisyöttöSouri Akram
67'MaaliRadhi Ameer
78'MaaliTähtinen Juho